Цибулю дрібно нарізаємо, обсмажуємо до напівготовності і змішуємо з фаршем, додаємо тертий часник, соєвий соус, спеції на смак, можна додати зелень. Вимішуємо масу та обсмажуємо до випаровування рідини. Остуджуємо.
Для тіста у воді розчиняємо сіль і цукор.
Борошно просіюємо і змішуємо з розпушувачем і висипаємо у воду, вимішуємо тісто. При необхідності додаємо борошно і місимо тісто, але не забивайте масу борошном, потрібно щоб тісто стало м’яким, не липким, гладким.
Ділимо тісто на 2 частини, розкачуємо пласти, кожен змащуємо розтопленим вершковим маслом. Складаємо тісто і знову розкачуємо за розміром форми.
Частину тіста викладаємо у форму, робимо бортики, викладаємо начинку та накриваємо другою частиною тіста.
Робимо проколи по пирогу. Змащуємо збитим жовтком і за бажанням обсипаємо кунжутом.
Випікаємо при 180 градусах близько 30-40 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
Ароматний, апетитний та ситний пиріг подаємо у гарячому чи холодному вигляді.