Швидко та смачно: рецепт окрошки , що сподобається кожному

2 хв на прочитання26 Червня 2023, 18:40

У спекотний літній день окрошка є відмінним рішенням.

Серед величезної кількості перших страв варто виділити холодні супи, до яких можна зарахувати окрошку дуже відомий і популярний кулінарний шедевр російської кухні. Щодо рецепту, то нічого складного в приготуванні такої страви немає. Необхідно дрібно нарізати свіжі овочі, а потім залити їх холодною рідиною.

У традиційну окрошку в якості основи заливають квас, але в старовину, замість нього прекрасно використовували розсіл з-під капусти або огірків. На сьогоднішній день, деякі кухарі користуються навіть кислим молоком, йогуртом, кефіром, чайним грибом і мінеральною водою.

У спекотний літній день окрошка є відмінним рішенням для подачі на стіл блюдо є освіжаючим і дуже ситним.

Окрошка на воді зі сметаною

Ще один рецепт дозволяє приготувати окрошку, використовуючи в якості основи просту воду.

Необхідно подбати про наявність наступних продуктів:

Поетапне приготування:

  1. Відварити яйця і картоплю в мундирі. Остудити і почистити.
  2. Нарізати на кубики невеликого розміру ковбасу з шинкою, картоплю і яйця.
  3. Нашаткувати зелень.
  4. Перекласти всі продукти в ємність відповідного розміру, посолити, додати сметану, лимонну кислоту, ретельно перемішати, залити водою і поставити в холодильник на 40 – 60 хвилин.
  5. При подачі до столу рекомендується додати сметану.
Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: