Цей рецепт ще з далеких 90-х. Як пише видання "Смачні страви", робити дуже просто, можна навіть дітей навчити і вони будуть вам допомагати.
Інгредієнти:
Приготування:
Хліб краще брати вже нарізаний, в мене був тостовий, також згодиться звичайний батон.
Сковороду поставити на середній вогонь, змастити олією, викласти щільно хліб.
Яйця збити і залити хліб, стараючись попасти в щілини поміж шматочками хліба.
Змастити кетчупом.
Викласти шматочки ковбаси, помідору, сиру.
Якщо моцарелла в шарику, то краще нарізати, інши сорти сиру - натерти.
Накрити кришкою, зменшити вогонь до нижче середнього і готувати 10 хвилин.
Потім перекласти страву на тарілку і нарізати як піцу.
Подавати до столу.
Смачного!