Догори
Дати відгук

Швидке яблучне печиво — дуже швидкий і простий рецепт

Виходить ароматним, ніжним і розсипчастим.

1 хв на прочитання01 Лютого 2025, 07:24
Фото: Максим Нікітін Фото: Максим Нікітін
Поділитись:

Не знаєте, що приготувати з яблук? Ось дуже швидкий і простий рецепт смачної випічки. Печиво виходить ароматним, ніжним і розсипчастим.

Інгредієнти:

яблука — 2 шт.;

пшеничне борошно — 350 г;

цукор — 4 ст. л.;

яйця — 3 шт.;

пряжене вершкове масло — 150 г;

кориця — 0,5 ст. л.;

розпушувач — 1 пакетик;

ванільний цукор — 1 пакетик.

Приготування.

Яйця збити з цукром і ваніліном.

Додати масло, перемішати.

Додати борошно і розпушувач, замісити тісто.

Яблука почистити, натерти на тертці, перемішати з тістом.

Викласти тісто ложкою на вистелене пергаментом деко і випікати 15 хвилин при температурі 200 °C.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фінансування "Нафтогазу": чи допоможе Єврокомісія? Фото: pixabay
Ресурс державних гарантій для "Нафтогазу" вичерпано - чи допоможе Єврокомісія
3 хв на прочитання3 хвилини тому
Перша віцепрем’єр-міністерка – міністерка економіки України Юлія Свириденко
Україна та США підписали меморандум про фіналізацію угоди щодо корисних копалин
1 хв на прочитаннягодина тому
Утилізація сміття після Великодня: як не нашкодити довкіллю. Фото: пресслужба МВС України
Після Великодня: як правильно утилізувати святкове сміття і не нашкодити довкіллю
3 хв на прочитання2 години тому
Зображення згенеровано ШІ
Астрономи виявили нові докази позаземного життя: чи наближаємося ми до відкриття?
2 хв на прочитання4 години тому
Тренд 2025 року — сад із польовими квітами, який потребує мінімального догляду
4 хв на прочитання9 годин тому
ЄС відклав заборону на імпорт російського СПГ через переговори з США та внутрішні розбіжності
2 хв на прочитання10 годин тому
Землетруси в М'янмі відкрили руїни ймовірного "водного палацу"
1 хв на прочитанняВчора
У Чорнобильському заповіднику зафіксували рекорд
1 хв на прочитанняВчора