Швидка кабачкова ікра з запечених овочів: рецепт смачної та корисної намазки

1 хв на прочитання15 Червня 2024, 12:00

В холодильнику може зберігатися до 7 днів.

Це не рецепт зимової консервації. Така кабачкова ікра підходить для тих, кому захотілось вже і зараз улюбленої страви. В холодильнику може зберігатися до 7 днів,але ви з’їсте її набагато швидше. На виході приблизно 700-800 г.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні такі продукти:

Як приготувати

Всі овочі треба підготувати та нарізати. Посоліть їх, посипте чорним перцем, олією. Ретельно перемішайте та відправте в рукав для запікання. В духовці овочі мають запектися протягом 60-70 хвилин.

З готових овочів злийте сік після запікання, а їх перебийте блендером до стану пюре. Якщо раптом консистенція надто густа, розведіть злитим овочевим соком. Розкладіть в банку під кришку та поставте в холодильник. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: