Це не рецепт зимової консервації. Така кабачкова ікра підходить для тих, кому захотілось вже і зараз улюбленої страви. В холодильнику може зберігатися до 7 днів,але ви з’їсте її набагато швидше. На виході приблизно 700-800 г.
Інгредієнти
Для приготування вам потрібні такі продукти:
Всі овочі треба підготувати та нарізати. Посоліть їх, посипте чорним перцем, олією. Ретельно перемішайте та відправте в рукав для запікання. В духовці овочі мають запектися протягом 60-70 хвилин.
З готових овочів злийте сік після запікання, а їх перебийте блендером до стану пюре. Якщо раптом консистенція надто густа, розведіть злитим овочевим соком. Розкладіть в банку під кришку та поставте в холодильник. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.