Якщо ви не любити довго гратися, возитися з коржами, то приготуйте такий торт. Шоколадність його зашкалює, а приготування просте, як два плюс два.
Для крему:
Інгредієнти:
вершкове масло - 1 пачка
яйце - 4 шт.
цукор - 1 склянка
Пудра цукрова - 100 г.
Приготування:
У каструлю з товстим дном розбити яйця. Перемішати з цукром. Нагрівати постійно помішуючи. Вийде густа маса.
Прибираємо з вогню і охолоджуємо. Збиваємо масло вершкове в мисці з пудрою.
Додаємо яєчну суміш до масла. Трохи ванілі для смаку.
Коржі для торту
Змішайте в одній мисці 250 г цукру, 250 г борошна, 50 г какао, 0,5 ч.л. солі, 1 ч.л. соди. Додайте 50 г вершкового масла, бажано розтопити попередньо, 250 мл молока та 1 ст.л. оцту 9%.
Все перемішайте, викладіть у форму, випікайте 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Якщо шпажка суха, то шоколадний корж готовий. Розріжте навпіл, перемастіть кремом і смакуйте.
Більше новин читайте на GreenPost.