Шоколадний торт для лінивих: рецепт приготування десерту

1 хв на прочитання20 Червня 2024, 10:10
Торт з шоколадним та апельсиновим мусом

Шоколадність його зашкалює, а приготування просте, як два плюс два.

Якщо ви не любити довго гратися, возитися з коржами, то приготуйте такий торт. Шоколадність його зашкалює, а приготування просте, як два плюс два.

Для крему:

Інгредієнти:

вершкове масло - 1 пачка

яйце - 4 шт.

цукор - 1 склянка

Пудра цукрова - 100 г.

Приготування:

У каструлю з товстим дном розбити яйця. Перемішати з цукром. Нагрівати постійно помішуючи. Вийде густа маса.

Прибираємо з вогню і охолоджуємо. Збиваємо масло вершкове в мисці з пудрою.

Додаємо яєчну суміш до масла. Трохи ванілі для смаку.

Коржі для торту

Змішайте в одній мисці 250 г цукру, 250 г борошна, 50 г какао, 0,5 ч.л. солі, 1 ч.л. соди. Додайте 50 г вершкового масла, бажано розтопити попередньо, 250 мл молока та 1 ст.л. оцту 9%.

Все перемішайте, викладіть у форму, випікайте 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Якщо шпажка суха, то шоколадний корж готовий. Розріжте навпіл, перемастіть кремом і смакуйте.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: