- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Шоколадний брауні з сиром — діти будуть просто в захваті, та й дорослих за вуха не відтягнеш
Шоколадний брауні з сиром — діти будуть просто в захваті, та й дорослих за вуха не відтягнеш
Насолоджуйтесь яскравим смаком — із кавою чи чаєм.
Якщо ви полюбляєте шоколад, вам обов’язково сподобається рецепт шоколадного брауні з сиром і вишнями. Приготуйте цей десерт і насолоджуйтесь яскравим смаком — із кавою чи чаєм. Діти будуть просто в захваті, та й дорослих за вуха не відтягнеш.
Інгредієнти:
вишні заморожені чи консервовані без кісточок — 400 г;
сир кисломолочний — 300 г;
шоколад — 200 г;
борошно — 150 г;
цукор — 150 г;
масло вершкове — 120 г;
яйця курячі — 5 шт.;
цукор ванільний — 15 г;
сіль — дрібка.
Приготування.
Вишні відкинути на друшляк і залишити на 2-3 години, щоби стік сік.
У каструлю помістити шоколад, попередньо поламавши його на шматочки, й додати масло. Все це поставити на водяну лазню й розтопити, після чого охолодити до кімнатної температури.
В шоколадну масу додати 100 г цукру й усе гарненько вимішати. Потім у шоколад по одному додати 3 яйця, акуратно помішуючи. Маса обов’язково має бути не гарячою, тому що яйця можуть згорнутись і десерт не вдасться.
Додати борошно й усе ретельно вимішати. Шоколадна маса готова.
Окремо збити 2 яйця і 50 г цукру, додати ванільний цукор та дрібку солі, перемішати і додати кисломолочний сир. Все ретельно перетерти до однорідної маси.
Підготувати форму для запікання з високими бортиками. Змастити її вершковим маслом. Можна вистелити пергаментом для випічки.
Викласти спершу шоколадну масу, потім частину сирної маси на яку рівномірно розкласти вишні. Поверх вишень викласти решту сирної маси.
Поставити пиріг у розігріту до 180 °C духовку на 40 хвилин.
Готовий брауні повністю охолодити та порізати на довільні шматочки. Можна полити шоколадною помадкою.
Більше новин читайте на GreenPost.