Що приготувати з кабачка, якщо у холодильнику є шматочок сиру

1 хв на прочитання21 Серпня 2023, 16:00
Простий рецепт приготування кабачків

До столу можна подавати зі сметаною

Кабачок вважається універсальним овочем, а страви з нього майже суцільно дієтичні. Крім оладок, тортів та ікри можна приготувати чудові кабачкові коржики, якщо є ще й шматочок сиру.

ПОТРІБНО:

ЯК ГОТУВАТИ

  1. Очищаємо кабачок від шкірки та насіння і натираємо на великій тертці.
  2. Сир також натираємо на тертці і додаємо в кабачкове пюре.
  3. Щоб коржики вийшли повітряними, борошно потрібно змішати з розпушувачем і просіяти в основу для тіста.
  4. Найголовніше, що приготувати коржики можна без олії та сковороди.
  5. Візьміть лист, застеліть пергаментом і викладіть тісто ложкою, формуючи коржики відповідного розміру.
  6. Випікайте в розігрітій до 180 градусів Цельсія духовці, поки заготовки не стануть золотистого кольору. На це може піти 20-25 хвилин, залежно від потужності техніки та шару тіста.
  7. До столу можна подавати зі сметаною, натуральним йогуртом або вершковим соусом.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: