Догори
Дати відгук

Що приготувати з кабачка, якщо у холодильнику є шматочок сиру

До столу можна подавати зі сметаною

1 хв на прочитання21 Серпня 2023, 16:00
Поділитись:

Кабачок вважається універсальним овочем, а страви з нього майже суцільно дієтичні. Крім оладок, тортів та ікри можна приготувати чудові кабачкові коржики, якщо є ще й шматочок сиру.

ПОТРІБНО:

  • 1 кабачок,
  • 100 гр сиру,
  • 5 гр розпушувача,
  • 2 ст. л. борошна.

ЯК ГОТУВАТИ

  1. Очищаємо кабачок від шкірки та насіння і натираємо на великій тертці.
  2. Сир також натираємо на тертці і додаємо в кабачкове пюре.
  3. Щоб коржики вийшли повітряними, борошно потрібно змішати з розпушувачем і просіяти в основу для тіста.
  4. Найголовніше, що приготувати коржики можна без олії та сковороди.
  5. Візьміть лист, застеліть пергаментом і викладіть тісто ложкою, формуючи коржики відповідного розміру.
  6. Випікайте в розігрітій до 180 градусів Цельсія духовці, поки заготовки не стануть золотистого кольору. На це може піти 20-25 хвилин, залежно від потужності техніки та шару тіста.
  7. До столу можна подавати зі сметаною, натуральним йогуртом або вершковим соусом.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Більше з GreenPost
Фото: Wikipedia / Ольга Кузьмина
День "лісової людини": чому 19 серпня – привід згадати про орангутанів
2 хв на прочитання4 години тому
Фото: Obozrevatel.com
Солодкий яблучно-сливовий компот своїми руками
1 хв на прочитання5 годин тому
Фото: Theenglishhome.co.uk
Самшит, тис і магія ножиць: як перетворити звичайний кущ на витвір мистецтва
2 хв на прочитання6 годин тому
Фото: Acozykitchen.com
Простий рецепт закритої піци, що тане в роті: кальцоне
1 хв на прочитання11 годин тому
Від аналогового до цифрового: ШІ пише медичні нотатки, щоб лікарі рятували життя швидше
2 хв на прочитання12 годин тому
Україна увійшла до трійки лідерів на Всесвітніх іграх-2025, виборовши 44 медалі
1 хв на прочитанняВчора
Невидимі сусіди в нирках: нове дослідження показало, що у нирках та інших органах живуть мікробіоми
2 хв на прочитанняВчора
Міф про "великий пеніс": сексологиня пояснила, який розмір насправді приносить задоволення
1 хв на прочитанняВчора