Догори
Дати відгук

Що буде з організмом, якщо щоденно пити воду з лимоном впродовж місяця

Експеримент показав вражаючий результат.

1 хв на прочитання13 Липня 2024, 21:09
Поділитись:

Відомо, що солодкі соки та газовані напої смачні і здатні втамувати спрагу, але не на тривалий час. До того ж, вони негативно впливають на здоров'я, а завдяки цукру у складі, сприяють ожирінню та навіть появі діабету. Найпростіший спосіб втамувати спрагу - пити воду, але що якщо урізноманітнити смак шматочком лимону? Редакторка журналу про здоров'я Eat This, Not That Джордан Пауерс Віллард провела експеримент у якому щоденно впродовж місяця пила воду з лимоном, результат вражає.

Додавання шматочків лимона до вашої води може здатися незначним засобом простого покращення смаку вашої H2O, але дослідження також показують, що вживання води з лимоном може принести безліч переваг для здоров’я. По-перше, додавання лише чайної ложки лимонного соку у воду може надати організму понад 10% добової потреби у вітаміні С. 

Крім того, що лимони є багатим джерелом вітаміну С, вони також містять багато інших поживних речовин, таких як вітаміни групи В, калій і фолієва кислота, які можуть сприяти зменшенню запалення, здоровому кров’яному тиску, усуненню пошкоджених клітин, зміцненню імунітету і навіть схуднення. 

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost