Зараз у кожної господині є чудова можливість балувати свою родину корисною їжею з багатим на вітамінний склад, тому момент упускати не можна. Однозначно варто спробувати приготувати апетитний суп з листовими овочами.
Процес роботи над супом не викликає труднощів навіть у недосвідчених кулінарів. Бульйон варто підготувати заздалегідь. Він може бути овочевим, курячим чи м’ясним – все залежить від ваших уподобань.
Спочатку потрібно звично обсмажити цибулю з морквою протягом декількох хвилин, влити бульйон і ввести картоплю.
Окремо злегка тушимо подрібнені шпинат та щавель.
Вводимо в той момент, коли картопля вже практично відварена. Після цього чекаємо п’ять хвилин, вводимо сіль і трохи перцю. Обережно додаємо яйце, яке попередньо було злегка збовтане до стану однорідної маси. Чекаємо ще кілька хвилин.
Посипаємо зеленню та вимикаємо вогонь. Супу варто трохи настоятися для глибини смаку.