Сезон вітамінів: як приготувати суп зі шпинатом та щавлем

1 хв на прочитання25 Червня 2023, 13:34

Супу варто трохи настоятися для глибини смаку.

Зараз у кожної господині є чудова можливість балувати свою родину корисною їжею з багатим на вітамінний склад, тому момент упускати не можна. Однозначно варто спробувати приготувати апетитний суп з листовими овочами.

ЯКИМ Є СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ

ЯК ГОТУВАТИ?

Процес роботи над супом не викликає труднощів навіть у недосвідчених кулінарів. Бульйон варто підготувати заздалегідь. Він може бути овочевим, курячим чи м’ясним – все залежить від ваших уподобань.

Спочатку потрібно звично обсмажити цибулю з морквою протягом декількох хвилин, влити бульйон і ввести картоплю.

Окремо злегка тушимо подрібнені шпинат та щавель.

Вводимо в той момент, коли картопля вже практично відварена. Після цього чекаємо п’ять хвилин, вводимо сіль і трохи перцю. Обережно додаємо яйце, яке попередньо було злегка збовтане до стану однорідної маси. Чекаємо ще кілька хвилин.

Посипаємо зеленню та вимикаємо вогонь. Супу варто трохи настоятися для глибини смаку.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: