Картоплю не дарма називають другим хлібом. Вона є важливою складовою багатьох страв, а також із неї готують смачні гарніри. Особливо картопляне пюре.
Якщо ви хочете отримати пюре з незвичайним смаком, яке захочеться готувати чи не щодня, додайте один звичайнісінький інгредієнт. Саме завдяки йому, у вас вийде незвичайне і ароматне пюре.
Після того, як каструля з картоплею буде поставлена на плиту, потрібно додати кілька зубчиків часнику. Це секретний інгредієнт.
Як тільки картопля буде готова, часник можна викинути, оскільки в процесі варіння він віддасть всі свої важливі властивості – аромат і смак.
Також допоможуть зробити картоплю ще смачнішою цибуля, її зазвичай додають небагато – достатньо половини цибулини; кілька горошин чорного перцю та лавровий лист.
Звичайно, після варіння всі ці інгредієнти потрібно прибрати і тільки потім “перетворювати” картоплю в пюре.