У деяких господинь пироги залишаються м’якими та смачними протягом тижня після приготування. Однак багато хто стикається з тим, що випічка помітно черствіє вже наступного дня. Тому варто знати про секретні техніки, які дозволять борошняним виробам протягом тривалого часу залишатися м’якими та смачними.
Далеко не всі господині знають про те, що додавання невеликої кількості майонезу до складу тіста для випікання допомагає пирогам на тривалий час зберігати свою м’якість. Перевага методики полягає в тому, що майонез підходить для будь-якого тіста. Однієї ложки соусу буде цілком достатньо.
Після того, як випічка повністю охолоне, її потрібно запакувати за допомогою харчової плівки і зберігати виключно в холодильнику. Завдяки цьому протягом кількох днів можна насолоджуватися свіжими пирогами.
Якщо ваша випічка все-таки стала черствою, можна її врятувати. Пироги потрібно вкрити чистим вологим кухонним рушником і відправити в духовку на нетривалий період часу.