Якщо ви любите кокосові десерти і не любите морочитися з приготуванням, то рецепт рулету «Баунті» без випікання — саме для вас.
Інгредієнти:
кокосова стружка — 100 г;
згущене молоко — 200 г;
вершкове масло — 40 г;
шоколадне печиво (будь-яке) — 350 г;
кокосові вершки — 70 г.
Приготування.
Змішати кокосову стружку зі згущеним молоком і вершковим маслом.
Перелити в сотейник і підігріти. Щойно маса стане гарячою, перелити назад у тарілку, накрити плівкою та прибрати у холодильник, аби вона охолола та стабілізувалася.
Якщо часу немає, можна і не заварювати масу, а просто змішати всі інгредієнти. Але краще нагріти, щоби кокосова стружка стала м'якшою і був однорідний крем.
Тим часом у блендері шоколадне печиво перетворити на крихту.
Додати кокосові вершки, але можна використовувати і звичайне молоко.
Добре перемішати, щоб вийшла однорідна, щільна та волога маса — як м'який пластилін.
На плівці рівним шаром у формі прямокутника розрівняти шоколадне тісто руками.
Охолоджену начинку покласти зверху тіста і теж розрівняти.
Скрутити рулет, допомагаючи плівкою, та щільно обгорнути рулет.
Покласти в холодильник на 2-3 години, щоби стабілізувати десерт.
З холодильника він виходить досить щільний, але за 5-10 хвилин стає м'який. Тому краще їсти відразу.
Його можна також заморожувати.
Також ми розповідали про тістечка «Баунті»: дуже простий рецепт.