Догори
Дати відгук

Рулет «Баунті» без випікання — простий і легкий десерт

Його можна також заморожувати.

1 хв на прочитання27 Січня 2023, 00:23
Поділитись:

Якщо ви любите кокосові десерти і не любите морочитися з приготуванням, то рецепт рулету «Баунті» без випікання — саме для вас.

Інгредієнти:

кокосова стружка — 100 г;

 згущене молоко — 200 г;

 вершкове масло — 40 г;

 шоколадне печиво (будь-яке) — 350 г;

 кокосові вершки — 70 г.

Приготування.

Змішати кокосову стружку зі згущеним молоком і вершковим маслом.

Перелити в сотейник і підігріти. Щойно маса стане гарячою, перелити назад у тарілку, накрити плівкою та прибрати у холодильник, аби вона охолола та стабілізувалася.

Якщо часу немає, можна і не заварювати масу, а просто змішати всі інгредієнти. Але краще нагріти, щоби кокосова стружка стала м'якшою і був однорідний крем.

Тим часом у блендері шоколадне печиво перетворити на крихту.

Додати кокосові вершки, але можна використовувати і звичайне молоко.

Добре перемішати, щоб вийшла однорідна, щільна та волога маса — як м'який пластилін.

На плівці рівним шаром у формі прямокутника розрівняти шоколадне тісто руками.

Охолоджену начинку покласти зверху тіста і теж розрівняти.

Скрутити рулет, допомагаючи плівкою, та щільно обгорнути рулет.

Покласти в холодильник на 2-3 години, щоби стабілізувати десерт.

З холодильника він виходить досить щільний, але за 5-10 хвилин стає м'який. Тому краще їсти відразу.

Його можна також заморожувати.

Також ми розповідали про тістечка «Баунті»: дуже простий рецепт.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost