Шарлотка – без сумніву, смачний пиріг, до якого ми всі звикли. Сьогодні пропонуємо приготувати теж простий, але, на мій погляд, ще більш цікавий пиріг з яблуками.
Для приготування потрібно:
Крем:
Тісто:
Приготування:
Приготуємо ніжний крем. Для цього одне яйце змішаємо з цукром і ваніліном. Додамо крохмаль і розмішаємо все до однорідної консистенції.
Вливаємо молоко і ставимо каструльку на вогонь.
Постійно помішуємо крем вінчиком, поки він не загусне. Прибираємо з вогню.
Тепер приготуємо тісто: яйця зіб’ємо з цукром і сіллю,
Вливаємо молоко і олія без запаху,
Просіюємо борошно з розпушувачем і замішуємо тісто. Яблука очищаємо і нарізаємо на невеликі шматочки. Відправляємо їх в тісто.
Переливаємо тісто в форму,
Крем рівномірно розділимо зверху.
Випікаємо пиріг 40 хвилин ( при 180 гр. С) і посипаємо цукровою пудрою.