Догори
Дати відгук

Робиться легко і швидко, при цьому виходить ніжною з хрусткою скоринкою: «класичний» рецепт шарлотки

Це простий і смачний десерт.

1 хв на прочитання07 Листопада 2023, 01:21
«Класична» шарлотка «Класична» шарлотка
Поділитись:

Шарлотка за «класичним» рецептом робиться легко і швидко, при цьому виходить ніжною і з хрусткою скоринкою. Яблука слід вибирати щільні, і їх має бути не надто багато, щоб тісто піднялося.

Інгредієнти:

яблука — 400 г;

борошно — 170 г;

цукор — 150 г;

яйця — 3 шт.;

сіль за смаком.

Приготування.

Збити яйця з цукром до пишної білої маси. Просіяти борошно, щоб воно наситилося киснем, і поступово додавати в отриману масу, при цьому продовжуючи збивати до консистенції густої сметани.

Потім порізати яблука на невеликі шматочки (очищати не потрібно) і покласти в посудину. Залити їх отриманою масою та поставити в розігріту до 180 °С духовку на 30-40 хвилин.

Також ми писали про бананову шарлотку — простий десерт по-новому.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.