Рецепт, за яким ми скучили: салат зі свіжої капусти

1 хв на прочитання25 Квітня 2023, 22:05

Як заправку для салату рекомендуємо взяти лляну або оливкову олію.

Капуста вважалася джерелом молодості у багатьох азіатських країнах. Досі багато китайців та японців із задоволенням їдять капусту, причому поєднують її з різними інгредієнтами.

Особливо сьогодні популярні різні капустяні салати. Їх можна робити як з пекінської капусти, салату Айсберга, так і із простої білокачанної капусти.

Якщо ви думаєте, що білокачанна капуста не може бути смачною, сильно помиляєтеся. При правильному поєднанні продуктів салати з капустою стануть вашим фаворитом.

Ми покажемо, як приготувати поживний вітамінний салат з капустою.

Інгредієнти для салату з капустою:

Приготування салату з капустою:

Капусту позбавляємо від верхнього листя, шаткуємо досить дрібно. Нарізаємо тонкими маленькими брусочками помідор і половину огірка. Ріжемо дрібним кубиком відварені яйця, з’єднуємо в одній тарі з капустою, огірком і помідором.

Шинкуємо пучок кропу, можна також додати зелену цибулю за бажанням.

На дрібній тертці натираємо зубчики часнику, додаємо з кропом у салат.

Висипаємо до овочів консервовану кукурудзу, солимо. Заправляємо салат олією і ретельно перемішуємо.

Як заправку для салату рекомендуємо взяти лляну або оливкову олію. Воно надасть салату характерного аромату і додасть насиченості смаку.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: