Капуста вважалася джерелом молодості у багатьох азіатських країнах. Досі багато китайців та японців із задоволенням їдять капусту, причому поєднують її з різними інгредієнтами.
Особливо сьогодні популярні різні капустяні салати. Їх можна робити як з пекінської капусти, салату Айсберга, так і із простої білокачанної капусти.
Якщо ви думаєте, що білокачанна капуста не може бути смачною, сильно помиляєтеся. При правильному поєднанні продуктів салати з капустою стануть вашим фаворитом.
Ми покажемо, як приготувати поживний вітамінний салат з капустою.
Інгредієнти для салату з капустою:
Приготування салату з капустою:
Капусту позбавляємо від верхнього листя, шаткуємо досить дрібно. Нарізаємо тонкими маленькими брусочками помідор і половину огірка. Ріжемо дрібним кубиком відварені яйця, з’єднуємо в одній тарі з капустою, огірком і помідором.
Шинкуємо пучок кропу, можна також додати зелену цибулю за бажанням.
На дрібній тертці натираємо зубчики часнику, додаємо з кропом у салат.
Висипаємо до овочів консервовану кукурудзу, солимо. Заправляємо салат олією і ретельно перемішуємо.
Як заправку для салату рекомендуємо взяти лляну або оливкову олію. Воно надасть салату характерного аромату і додасть насиченості смаку.