Рецепт шоколадної пасти з горіхами: за бутерброди з нею будуть битися і діти, і дорослі

1 хв на прочитання14 Жовтня 2023, 12:00

На смак вона нагадує горіхову, але без шкідливих домішок і консервантів.

З середини жовтня триває сезон збирання врожаю волоських горіхів. Цей дуже простий, але дуже цінний і корисний продукт часто використовується при приготуванні найрізноманітніших страв.

Сьогодні ми приготуємо незвичайну шоколадно-горіхову пасту на бутерброди. На смак вона нагадує горіхову, але без шкідливих домішок і консервантів. За бутерброд із цією намазкою близькі точно влаштують бійку!

Як приготувати десертну пасту з волоських горіхів

Інгредієнти на 10 порцій:

Спосіб приготування :

  1. На сухій сковороді підсмажте волоські горіхи протягом 7-10 хвилин. Викладіть їх у блендер, перемеліть до пастоподібної консистенції. У пасту додайте масло і знову збийте в блендері.
  2. Туди ж додайте цукрову пудру, ванільний цукор та какао із сіллю. Усі інгредієнти знову змішайте у блендері.
  3. Пасту викладіть в контейнер або піалу, додайте розм’якшене вершкове масло. Готову намазку сховайте в холодильник на декілька годинників, після чого подавайте до столу.
Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: