Рецепт пухких біляшів з пісною начинкою на піст: можна їсти всім

1 хв на прочитання16 Березня 2024, 12:00

Ця смакота має хрустку скоринку та ароматну начинку.

Біляші готують з м’ясною начинкою, проте в піст це не варіант. Саме тому потрібно трансформувати улюблену страву. Цей рецепт сподобається вам, якщо ви зацікавлені в пісних біляшах.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

Як приготувати

Головне, щоб тісто підійшло. Отже, в теплій воді розчиняємо дріжджі. Додаємо цукор, олію. Потім вже борошно з сіллю, коли опара підійметься. Тісто спочатку вимішуйте ложкою, а потім вже руками. залиште тісто в мисці, накрийте плівкою ич рушником та поставте в тепле місце на 1 годину.

Відваріть 6 картоплин та зробіть пюре. Посоліть, додайте засмажку з цибулі, порубіть кріп, часник. Вимішайте начинку.

Начиніть біляші та обсмажте їх звичним способом. 

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: