Рецепт приготування маринованих кабачків, які на смак не відрізнити від грибів

1 хв на прочитання25 Липня 2024, 11:55

Ви отримаєте овочі з особливим грибним смаком.

Серед маси рецептів, завдяки яким господині можуть запастись кабачками на зиму, виділяється один: виконавши всі кроки, ви отримаєте овочі з особливим грибним смаком.

Для заготівлі знадобиться:

Для початку підготуйте овочі таким чином, щоб вони стали нагадувати гриби не лише за смаком, а й за виглядом.

Для цього вимиті кабачки розріжте на 2-3 частини, витягніть серцевину і розріжте овочі на шматочки таким чином, щоб вони стали схожі на розрізані грибочки.

Перекладіть заготовки в глибоку миску, додайте кріп та дрібно нарізаний часник. Всі інші  компоненти перемішайте і помістіть до кабачків.

Після того, як овочі промаринуються протягом 3 годин, перекладіть їх у заздалегідь простерилізовані банки і накрийте кришками.

Нагрійте воду у великій каструлі та виставте в неї банки таким чином, щоб окріп не затікав всередину.

На стерилізацію салату йде близько 5 хвилин, після чого банки потрібно закатати і поставити остигати кришками донизу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: