Рецепт котлет по-кропивницьки: смачні та соковиті

1 хв на прочитання14 Вересня 2022, 15:19

Спробуйте

Сьогодні пропонуємо Вам смачну страву за авторським рецептом Ігоря Філіпенка. Ви полюбляєте котлети? А знаєте, що їх можна приготувати у клярі? Спробуйте, це доволі смачно.

Для приготування котлет потрібно:

Для приготування кляру: 2 курячих яйця, 3 ст. ложки борошна, 2 ст. ложки сметани.

Якщо немає сметани, можна зробити і без неї. Цибулю для фаршу ріжемо малесенькими частинками, часник натираємо на тертушці. У фарш додаємо всі інгридієнти та гарного його вимішуємо. Для того, щоб манна крупа трішки набухла, хвилин десять даємо «постояти». Кляр гарно перемішуємо. З фаршу робимо невиличкі котлети та обмакуємо у борошні, а потім у клярі та смажимо під кришкою на маргарині з двох сторін до золотистого кольору.

Смачного!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: