Рецепт корисного шоколаду — смачно й по-домашньому

1 хв на прочитання06 Лютого 2024, 01:21
Фото: Kafedra |

Ласощі з користю для здоров’я.

Хто може відмовитися від частинки корисності, особливо коли йдеться про шоколад? На звичайній кухні можна приготувати шоколад, який, окрім неймовірного смаку, також принесе користь вашому організму. Насолоджуйтесь цими ласощами з користю для здоров’я.

Інгредієнти:

какао-олія — 50 г;

кероб або какао — 50 г;

стевія (за смаком);

горіхи та спеції на ваш вибір.

Приготування.

Порізати какао-масло на дрібні шматочки.

Покласти в миску какао-масло та кероб.

Поставити на водяну лазню й мішати до розчинення какао-масла. Ні краплі води в суміші — шоколад її не любить, і не вийде стемперувати.

Потрібно стежити за температурою, щоб не вище 42 °С — без цього не вийде хрусткий шоколад. Але перегрівати не можна.

Коли нагріється до цієї температури, маса вся змішалася — зняти з лазні й  остуджувати до 33 °С, помішуючи. Можна помішати-поставити, помішати-поставити, але не забути. Тут дуже допоможе кондиціонер. Шоколад полюбляє температуру приміщення 18-20 градусів.

Розлити по формах.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: