Рецепт ідеального тіста для пиріжків, булочок, рогаликів на воді без яєць

1 хв на прочитання30 Квітня 2023, 19:22

Випікати при 180 градусів до готовност

Тісто, яке вас здивує смаком і доступністю.

Інгредієнти

борошно пшеничне

500 г.

вода

250 мл

цукор

100 г.

сіль

3 г.

дріжджі сухі

5 г.

олія

100 мл

 

Розраховано на 10 порцій

Теплу воду перемішати з дріжджами. 150 г борошна та 15 г цукру. Залишити в теплому місці на 35 хвилин. Вмішати решту борошна і замісити м‘яке тісто.

Наприкінці частинами у 5 прийомів вмішати олію. Вмішувати наступну частину тоді, коли добре виішається попередня. Зали8ити в теплому місці під плівкою на 1 годин3. Сформувати вироби. Залишити в теплому місці під плівкою на 45—50 хвилин. Змастити розбовтаним з молоком яйцем. Випікати при 180 градусів до готовності.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: