Рецепт гарбузового пирога-зебри: як приготувати його без борошна
Її можна готувати з родзинками, курагою, додавати свіжі листочки м’яти або ваніль.
Гарбузовий пиріг можна приготувати з додаванням борошна. Цього ж разу мова піде про те, як зробити ніжний пиріг-запіканку з цього компоненту, але з іншими інгредієнтами. Зокрема, кисломолочним сиром та цедрою апельсина. Готується вона нескладно, впорається навіть недосвідчений кулінар.
ІНГРЕДІЄНТИ
Для сирної частини:
- Кисломолочний сир 450 г
- Яйця 2 шт
- Цукор 100 г
- Крохмаль 1 ст л.
Для гарбузової частини:
- Гарбузове пюре 450 г (запечений у духовці гарбуз)
- Яйця 2 шт
- Цукор 70-100 г
- Крохмаль 1-2 ст л
- Цедра 1 апельсина
КРОК 1. Починаємо готувати сирну частину: ля цього в окремій глибокій ємності з'єднуємо усі вказані вище компоненти та збиваємо їх за допомогою блендера. Сирна частина страви готова.
КРОК 2. Далі робимо гарбузову частину пирога: для цього так само у окремій глибокій ємності з'єднуємо усі інгредієнти (цедра апельсина є обов'язковим компонентом) і знову все збиваємо блендером.
КРОК 3. Після того як обидві частини готові, готуємо форму для випікання, у якій відправлятимемо пиріг у духовку. Обидва слої - і сирний, і гарбузовий - починаємо заливати по черзі, якщо хочете, щоб у вас вийшов візерунок, як це показано на фото на цій сторінці. Або ж можна зробити один слой повністю сирний, інший - повністю гарбузовий. Робіть так, як вам більше подобається.
КРОК 4. Пиріг відправляємо випікатись на 30-40 хвилин. Температура випікання - 180°. Такий ніжний десерт стане відмінним доповненням до кави, чаю, какао чи інших зігріваючих у холодну пору напоїв.