Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Ретроградний Меркурій: астролог розповіла на чому зосередитись і чого уникати у найближчі три тижні

Ретроградний Меркурій: астролог розповіла на чому зосередитись і чого уникати у найближчі три тижні

З 30 травня по 22 червня Меркурій рухатиметься «назад»

3 хв на прочитання30 Травня 2021, 23:45
Фото: Факти Фото: Факти
Поділитись:

З вечора 29 травня по вечір 22 червня планета Меркурій рухатиметься ретроградно. Ретроградний рух - це видимий з Землі шлях планети. Ефект ретроградності виникає в результаті різниці швидкостей Землі і Меркурія щодо Сонця. Про це пише астролог Олена Зимовець. 

«Меркурій «відповідає» за спілкування, телефонні дзвінки, листування, поштові пересилання, наше повсякденне мобільність і короткі поїздки; всі види комунікації, засоби зв'язку, обмін інформацією, товарами і контакти з нашим найближчим оточенням. Він символізує наш тип і стиль мислення, а також здатність і можливості підвищити рівень нашої обізнаності як з поточних питань, так і в сфері нашої освіти. Його транзит грає важливу роль в переговорах і ділових угодах», - зазначає Зимовець.

Що може спостерігатися в період ретро-Меркурія?

В цей час люди більше занурені в себе, вони думають і спілкуються трохи по-іншому, їх ментальне увага спрямована або на минуле, або на метафізичне. Так чи інакше, але їх контакт з реальним планом в цей час знижується. Може виникнути потреба в самоті і зменшенні контактів. У спілкуванні може частіше використовуватися письмова форма, а неуважність і забудькуватість - звичайна справа. Багато з уже початих справ можуть виявитися "завислими", у багатьох випадках завершувати почате ставати складно через незалежні від нас причин. Зроблені в цей час виводи не будуть остаточними і зажадають повторного розгляду та доопрацювання надалі.

Цей період може призводити до проблем в галузі засобів зв'язку та обміну інформацією (телефон, поштові послуги, електронна пошта, спілкування на Інтернет-форумах), в угодах, рішеннях, маркетингу, обробці і збереженні даних.

Це несприятливий час для початку важливих переговорів, для укладення угод, підписання контрактів, звернення до суду для подачі позову, для відряджень, влаштування на роботу, започаткування бізнесу, зміни виду діяльності, початку нових проектів, покупки засобів зв'язку, оргтехніки і великих покупок; для діагностики та медичного обстеження; для звернення до нових фахівців, для початку нових бізнес відносин, нового співробітництва; для небезпечних поїздок в нові місця і початку навчання чомусь новому; презентації нових ідей і проектів.

Що рекомендується робити в період ретро-Меркурія

Корисно повернутися до старих справ і навести в них порядок. Це може бути допрацювання вже розпочатих справ і проектів, сортування архіву, очищення комп'ютера від непотрібних файлів. Корисна більш детальна робота над темами, які з якихось причин були відкладені. Повернувшись зараз до колишніх ідей, ми можемо знайти в них щось корисне і важливе, це час доопрацювання проектів. Для використання ефекту ретроградності можна на цей період намітити повторні кроки в справах, які не отримали результату з першої спроби.

«Якщо неможливо перенести терміни поїздки, подачу або отримання документів, висновок поточного договору, обговорюйте і погоджуйте всі пункти, будьте гранично уважні до дат і цифр; перевіряйте написане, читайте дрібний шрифт; перевіряйте документи при отриманні, наприклад, візи, на точність проставлених дат. Домовляючись про зустріч або поїздку, узгодьте всі нюанси, переконайтеся, що зрозуміли все правильно і що правильно зрозуміли вас. Накопичуйте енергію», - додала Олена Зимовець.

Нагадаємо, що з 26 травня по 10 червня відбувається коридор затемнень.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.