Догори
Дати відгук

Разом з Укрпас до будь-якого міста світу

Інноваційні проекти на автовокзалах, що є першим кроком до масштабної модернізації сфери автобусних перевезень.

2 хв на прочитання25 Січня 2024, 19:44
Разом з Укрпас до будь-якого міста світу Разом з Укрпас до будь-якого міста світу
Поділитись:

Компанія "Укрпас" представила інноваційний проект на Центральному автовокзалі Києва та інших автостанціях столиці, який має на меті кардинально змінити досвід подорожей для пасажирів. За словами засновника компанії Олега Міщенка, цей проект є першим кроком до масштабної модернізації сфери автобусних перевезень.

Розумний автовокзал

Новаторська система “Розумний автовокзал” передбачає автоматизацію процесів на автовокзалі, від розпізнавання номерних знаків автобусів до контролю за легальністю перевізників, безпекою пасажирів та наданням додаткових послуг для комфортного перебування на автостанціях.

Одна з ключових особливостей інноваційної системи — можливість купівлі квитків на різні види транспорту безпосередньо в касах автовокзалів. Це означає, що тепер через каси, де встановлено інноваційну систему “Укрпас” можна придбати квитки не лише на автобуси, а й на потяги та літаки до будь-якої країни світу. Це унікальна пропозиція, яка відкриває нові горизонти для пасажирів, які планують свої подорожі.

“Ми вперше в Україні забезпечили можливість для пасажирів прийти до каси та дістатись до будь-якої точки світу.  Це інноваційне рішення, яке, перш за все, покликано спростити нашому клієнту подорож та надати усі доступні функції транспорту в одному місці. На сьогодні такою можливістю скористались понад 300 людей, і це тільки початок”, — розповів Олег Міщенко.

Таким чином "Укрпас" стає багатофункціональним центром для планування мандрівок.

Тепер планування подорожей стає більш гнучким і зручним, дозволяючи обирати між різними видами транспорту з одного вікна. Завдяки цьому підходу, "Укрпас" не лише сприяє легалізації та безпеці автобусних перевезень, а й відкриває нові горизонти для мандрівників, які шукають ефективні та комфортні способи подорожувати. Ця ініціатива є важливим кроком у сфері пасажирських перевезень України, пропонуючи більше варіантів і гнучкості для пасажирів.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко