Догори
Дати відгук

Припиніть додавати молоко в омлет: будете здивовані смаком

Чому професійні кухарі молоко в омлет не додають.

1 хв на прочитання10 Грудня 2023, 22:15
Навіщо додавати молоко в омлет Навіщо додавати молоко в омлет
Поділитись:

Класичний рецепт омлету простий: узяти яйця, змішати з молоком, посолити й відправити на сковороду з розігрітою олією. Однак досвідчені кухарі давно готують страву по-іншому, інформує Ukr.Media.

Виявляється, вони відмовилися від молока. І на те у професійних кулінарів є одразу дві вагомі причини.

По-перше, напій псує смак страви. Через нього яйця практично не відчуваються. Виходить щось схоже на пюре.

По-друге, молоко, всупереч розхожій думці, позбавляє частування ніжності. Через нього білок виходить більш жорстким і щільним.

Тому краще використовувати вершкове масло. Його слід розтопити на сковорідці, а потім додати збиті яйця.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото: «Їжа легко»
Курячі котлети з морквою та сиром — просто і смачно
2 хв на прочитання30 Квітня 2024
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Кипарисовик горохоплідний Blue Moon — красиво виглядає у квітниках, альпінаріях і не тільки (ФОТО)
1 хв на прочитання30 Квітня 2024
Гороскоп на вівторок, 30 квітня
Несподівані зміни та потреба у підтримці: гороскоп на вівторок, 30 квітня
2 хв на прочитаннягодина тому
Фото ілюстративне
В Амстердамі жінку оштрафували на 140 євро за справляння потреби надворі, а та «вибила» у міста 4 млн євро на туалети
5 хв на прочитання2 години тому
Викрито організовану групу лікарів, які підробляли документи для отримання інвалідності
1 хв на прочитання3 години тому
«Розумні» презервативи: нові технології дарують нові можливості подбати про своє здоров’я
1 хв на прочитання4 години тому
У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні відбуваються профілактичні щеплення
1 хв на прочитання4 години тому
Не стань браконьєром: як придбати чорну ікру та осетрину без шкоди для природи і власного здоров'я
7 хв на прочитання5 годин тому