- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Простий рецепт яблучного сирного печива
Простий рецепт яблучного сирного печива
Великий попит набули саме яблучні солодкі вироби.
Незважаючи на те, що печиво відомо людству з давніх-давен до нашої ери, фабрики з його виробництва з’явилися лише в XIX столітті. Революцію в смакових аспектах цієї випічки зробив англійський кондитер. Він додумався додати до тіста фруктову начинку. Великий попит набули саме яблучні солодкі вироби.
Спробуємо спекти аналогічне печиво в домашніх умовах!
Інгредієнти для яблучного печива:
- сир – 200 г;
- цукор – 90 г;
- яйця курячі – шт.;
- вершкове масло – 20 г;
- сіль – щіпка;
- яблука – 2 шт.;
- цедра лимону;
- розпушувач;
- олія – 70 мл;
- борошно – 250 г.
Приготування яблучного печива:
- У тарі змішуємо до однорідного стану яйце, сіль, 50 г цукрового піску. Додаємо до отриманої суміші сир, соняшникову олію та цедру одного лимона, продовжуємо перемішувати.
- Як тільки всі інгредієнти зіллються воєдино, виливаємо висипаємо в масу просіяне борошно і розпушувач. Сипучий продукт слід додавати кількома частинами, вимішуючи тісто.
- Консистенція тіста має бути липкою. Коли вдасться зробити дісто податливим, можна прибирати його в холодильник на 15 хвилин.
- Яблука очищаємо від шкірки та подрібнюємо на дрібній тертці. На сковороді розтоплюємо вершкове масло. Обсмажуємо на середньому вогні яблука впереміш із цукровим піском, поки останній не карамелізується.
- Коли волога випарується, можна вимикати вогонь і дати охолонути начинці. У цей час треба розділити загальну грудку тіста на дві частини і розкотити два великі пласти завтовшки 2 мм.
- З кожного пласта вирізаємо коло розміром, як звичайна тарілка.
- Коло розрізаємо, як піцу, на 8-10 трикутників. На товсту частину кожного трикутника викладаємо столову ложку начинки та загортаємо у рулет.
- Викладаємо печиво на заздалегідь підготовлену форму для випічки зі спеціальним папером. Не забудьте змастити печиво сумішшю жовтка та молока!
- У попередньо розігріту до 180 градусів ставимо деко із майбутнім печивом, готуємо 30 хвилин.
- Цей спосіб приготування підкорює людей по всьому світу більше 200 років! Впевнені, вас він теж не залишить байдужими, особливо якщо до начинки додати, наприклад, корицю.
Більше з розділу Агро
Умань готує до запуску новий агроекопарк площею 23 га
1 хв на прочитання3 години тому
Українське картоплярство — найперспективніша агрогалузь для інвестицій після війни
2 хв на прочитання5 годин тому
16 грудня відзначають Міжнародний день вина Піно Меньє (Pinot Meunier)
1 хв на прочитання7 годин тому
Інвестиційна привабливість Черкащини: маслосирзавод в Ірклієві виставили на аукціон
1 хв на прочитання14 Грудня 2025
Агрохолдинг планує відкрити завод із виробництва альтернативного білка з комах
1 хв на прочитання13 Грудня 2025
Як позбутися запаху аміаку в хліві швидко та без хімії
3 хв на прочитання13 Грудня 2025
Відновлення родючості ґрунтів: VI щорічна конференція BTU об’єднала науку та бізнес
2 хв на прочитання12 Грудня 2025
Ціни української пшениці знову знижуються - причини
1 хв на прочитання12 Грудня 2025
Більше з GreenPost
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 17 грудня 2025 року
3 хв на прочитання58 хвилин тому
В Україні запроваджено порайонне оповіщення про повітряну тривогу
1 хв на прочитаннягодина тому
Коли світла і води немає: підтримка особистої гігієни
2 хв на прочитання2 години тому
Куди Росія перекидатиме війська після укладання мирної угоди в Україні, - Орпо
2 хв на прочитання4 години тому
На території Холодного Яру на Черкащині зафіксували лісового кота
1 хв на прочитання6 годин тому
Лідери Європи підтримали створення багатонаціональних сил та вступ України до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Обмінники фіксують зростання курсу на тлі новин про вимоги МВФ щодо девальвації
1 хв на прочитанняВчора
Трагедія в Австралії: головний рабин Одеси звернувся до Прем’єр-міністра країни (документ)
1 хв на прочитанняВчора

