- Головна
- Новини
- Агро
- Урожай-2022
- Простий рецепт для літа: полуничний чизкейк у склянці
Простий рецепт для літа: полуничний чизкейк у склянці
Досить просто купити гарні стаканчики, трохи печива, вершків та сиру
З приготуванням апетитного десерту з полуниці впорається навіть новачок.
Поки триває сезон полуниці, саме час влаштувати літню вечірку із чудовими десертами, які можна приготувати буквально за п'ять хвилин. Це найпростіший рецепт чизкейка, який не потрібно випікати у духовці. Досить просто купити гарні стаканчики, трохи печива, вершків та сиру і не забути про найголовніший інгредієнт — ароматну полуницю. До такого десерту добре підійде охолоджений кислий лимонад або безалкогольний мохіто з гілочкою м'яти.
Для приготування шести мінічизкейків нам знадобиться:
- Здобне печиво — 80 г;
- М'яке вершкове масло — 50 г;
- Полуниця — 300 г;
- Цукрова пудра — 2 ст. л;
- Вершки 33% жирності — 200 г;
- Нежирний сир — 250 г;
- Цукор — 50 г;
- Ванільний цукор — 1 пачка.
Покроковий рецепт:
- Підготуйте шість склянок.
- Для пісочної основи дрібно розкришіть масляне печиво — це можна зробити за допомогою качалки. Покладіть печиво у пакет і добре розкотіть його. Розтопіть вершкове масло в каструлі (або мікрохвильовій печі) на повільному вогні. Змішайте печиво та масло.
- У кожну склянку покладіть кілька ложок пісочної основи і добре притисніть до дна.
- Готуємо полуничне пюре. Для цього відправляємо ягоди з цукровою пудрою до блендера і перебиваємо до консистенції пюре.
- Готуємо крем-сир. За допомогою блендера збиваємо охолоджені жирні вершки до стійких піків, додаємо до них сир і акуратно перемішуємо силіконовою лопаткою, продовжуємо збивати блендером. Потім додаємо білий цукор та ванільний цукор. Все збиваємо до однорідної консистенції.
- Акуратно розливаємо крем-сир по склянках і вирівнюємо чайною ложкою.
- Зверху в кожну склянку на сирну суміш викладаємо полуничне пюре та вирівнюємо ложкою. Полуницю, що залишилася, розрізаємо навпіл і прикрашаємо десерти.
- Скляночки з чизкейками відправляємо в холодильник на кілька годин і подаємо прохолодними.
Смачного!
Більше з розділу Агро
Укрзалізниця визначилася, хто годуватиме пасажирів у поїздах Інтерсіті+
Як приготувати добриво для кімнатних квітів із популярного фрукту
Цвітна капуста з хрусткою скоринкою: смачний рецепт
У дитинстві ненавидів гусей, а зараз розвиває на них великий бізнес: на Полтавщині є унікальне господарство
Досвідчені дачники дали поради, як легко позбутись будяків на садових доріжках
Шоколадний смузі з бананом і молоком: десерт, який готується лічені хвилини
Міністра агрополітики підозрюють у незаконному заволодінні державною землею на майже 300 млн грн
Ароматні та м’які бананові булочки до кави або чаю: легкий рецепт випічки
Більше з GreenPost
Через закупівлю сировини за завищеними цінами судитимуть кервництво держпідприємства
Ліси для майбутнього: SoftServe і WWF-Україна відновили гектар лісу на Львівщині
Що відбувається з вашим тілом, коли ви їсте огірки щодня
Україна долучилася до Коаліції високих амбіцій щодо припинення забруднення пластиком
Провідний спінальний хірург зі США лікуватиме дітей зі складними патологіями хребта
24 квітня – Всесвітній день захисту лабораторних тварин та тих, хто бореться проти вівісекції
В Антарктиді вулкан вивергає золото: щодня виходить по 6 тисяч доларів
Компостер власноруч: ідеї та поради (ФОТО)