Якщо ви хочете приготувати щось смачне, просте та бюджетне, то деруни стануть чудовим варіантом, який порадує всіх членів родини.
Для того, щоб страва вийшла смачною, варто користуватися перевіреними рецептами.
Спробуйте саме цей спосіб приготування: він дуже простий, а результат – чудовий.
Чистимо картоплю та подрібнюємо за допомогою терки. Пам’ятайте, що замочувати у воді картоплю не потрібно, інакше необхідний нам крохмаль зникне.
Також за допомогою терки готуємо цибулю та змішуємо інгредієнти у зручній мисці, додаємо яйце, сіль, улюблені спеції та дрібно нарізану зелень за бажанням.
Якщо виділилося дуже багато рідини, злийте її.
Щоб не боятися того, що деруни несподівано потемніють, можна додати столову ложку кефіру.
Потім у сковорідку щедро вливаємо оливкову олію, розігріваємо та готуємо страву буквально по кілька хвилин з кожної зі сторін. Як тільки з’явиться апетитна скоринка, їх можна знімати.
Спочатку видаліть залишки олії за допомогою серветок, а потім перекладіть деруни на тарілку для подачі.
Ідеальним додатком до дерунів є сметана.
Свіжі новини на GreenPost.ua