Проста ідея для десерту: полуничне суфле з йогуртом
Його люблять всі, бо він такий ніжний на смак.
Повітряний та простий в приготуванні десерт — це суфле. Його люблять всі, бо він такий ніжний на смак. Щоб такий приготувати потрібні свіжі або заморожені ягоди. Цей рецепт з використанням полуниці, але це можуть бути будь-які інші ягоди.
Інгредієнти
Для приготування суфле знадобляться такі продукти:
- заморожена полуниця — 300 г;
- питний йогурт (натуральний) — 300 мл;
- листковий желатин — 8 г;
- вода — 50 мл;
- цукор.
Як приготувати
Желатин залийте водою та залишіть на 5 хвилин. Далі його треба розчинити на водяній бані.
Полуницю збийте з цукром. Влийте йогурт. Продовжуйте збивати йогуртом до появи бульбашок. Продовжуйте збивати та вливайте желатин. Коли вже буде збито, тоді розлийте по креманках.
Поставте суфле в холодильник на ніч, а зранку у вас є супер смачний та легкий десерт. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.