Догори
Дати відгук

Продовжуємо працювати над врожаєм смачного винограду з перервами на сирену — виноградарі Одещини

Зараз проходимо складний квест пошуку підв’язувальних матеріалів.

1 хв на прочитання29 Березня 2022, 16:14
 Pixabay Pixabay
Поділитись:

Війна не зупиняє українців. Хтось захищає країну зі зброєю в руках, хтось займається волонтерством, або продовжує працювати для забезпечення продовольчої та економічної безпеки. Аграрії, у свою чергу, попри всі ризики, починають посівну, а садівники виконують весняні роботу – обрізають дерева, кущі та лозу. Звичайно, деяких ресурсів не вистачає. Наприклад, виноградарі Одещини говорять про нестачу підв’язувальних матеріалів, пише SEEDS.

“Цьогоріч весна в Україні зовсім інша у всіх сенсах, але березнева прохолода дозволяє не турбуватися про затримки з обрізанням винограду. Ми майже два тижні не працювали, але залишилося вже небагато – 2 га і обрізка завершена.

Зараз проходимо складний квест пошуку підв’язувальних матеріалів, комплектуючих для зрошення, засобів захисту та живлення. Продовжуємо працювати над врожаєм смачного винограду з перервами на сирену”, – зазначила на сторінці у Facebook Тетяна Шмаглюченко, директорка компанії «‎ВІН‘С».

Компанія спеціалізується на виробництві столового винограду преміум якості. Крім винограду «‎ВІН‘С» під торговельною маркою “Шалені Доли” продає пастилу та ізюм. Виноградники компанії розташовані на березі Чорного моря на Одещині у Білгороді-Дністровському.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.