Догори
Дати відгук

Поради, які допоможуть виспатись у спекотну погоду

Спекотні літні ночі можуть завадити повноцінному сну людини.

1 хв на прочитання29 Червня 2023, 13:42
Поділитись:

Найпоширенішою причиною поганого нічного сну (34%) є відчуття спеки. Але допомогти можуть прості методи.

Мокре простирадло

Намочіть простирадло холодною водою і повісьте перед відкритим вікном. Вітер дутиме крізь простирадло і охолоджуватиме вашу кімнату.

Використовуйте ложку

Ще одна порада: подумайте про те, щоб тримати холодний металевий предмет, наприклад ложку, в межах досяжності на тумбочці.

Використання цього об'єкта для охолодження певних ділянок тіла, таких як зап'ястя або шия, перед сном допоможе вам почуватися комфортніше і бадьоро. Крім того, наявність його поблизу означає, що ви можете легко взяти його вночі, якщо вам потрібно швидко охолонути.

Заморожені простирадла

Складіть простирадла та наволочки в поліетиленовий пакет і покладіть їх у морозильну камеру на кілька годин перед сном. Це створить прохолодну та освіжаючу поверхню для сну.

Прохолодні лосьйони

Якщо ви використовуєте косметичні засоби, такі як спреї для обличчя, тоніки або зволожувальні засоби, подумайте про те, щоб зберігати їх у холодильнику. Нанесення охолоджених продуктів на шкіру може допомогти заспокоїти та освіжити вас, особливо у спекотні та вологі ночі.

Хороша постільна білизна

Подумайте про те, щоб інвестувати в охолоджувальні постільні речі, щоб вам було прохолодно і комфортно в спекотні літні ночі.

Шукайте постільну білизну з натуральних матеріалів, таких як бамбук або бавовна, які можуть допомогти регулювати температуру тіла.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost