Догори
Дати відгук

Популярний продукт, який краще за інших бореться із жиром на животі

Існує вид жиру, що шкодить здоров'ю.

1 хв на прочитання17 Липня 2022, 08:11
Поділитись:

Якщо ви хочете схуднути, то найдоступніший спосіб – змінити свій раціон. Наприклад, можна додати до нього грецький йогурт, який, за словами вчених, зменшує кількість жиру на животі.

Існує вид жиру, що шкодить здоров'ю. Це вісцеральний жир. Як пише «Країна здоров’я», він знаходиться на животі і обволікає шлунок, кишечник та печінку. Однак це не те саме, що видимий жир на животі.

Вісцеральний жир може підвищувати тиск та збільшувати ризик розвитку діабету, хвороб серця, інсульту, резистентності до інсуліну, певних видів раку. Вважається, що один із найкращих продуктів, які допомагають спалювати такий жир, - грецький йогурт.

Вчені виявили, що продукти, що містять багато вітаміну D, білка, кальцію, пов'язані з меншою кількістю вісцерального жиру в організмі. Усі ці речовини входять до складу грецького йогурту.

Дослідження доводять, що якщо людина їсть багато білка, то в неї нижчий, ніж в інших, індекс маси тіла, менше коло талії, вищі показники «хорошого» холестерину. Також у йогурті ви знайдете багато пробіотиків, які підтримують здоров'я мікрофлори кишечника.

Найкраще купувати знежирений грецький йогурт без цукру або з низьким вмістом жиру. Справа в тому, що в жирних продуктах присутні насичені жири, а якщо їх вживати у великих кількостях, це призведе до накопичення вісцерального жиру.

До слова: Які продукти викликають депресію і які допомагають її уникнути

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.