Догори
Дати відгук

Помідори, консервовані «всуху», для яких не потрібен розсіл

Такі помідори при відкриванні повністю зберігають свіжий вигляд, колір і смак.

1 хв на прочитання31 Серпня 2022, 21:33
Поділитись:

Консервовані помідори «всуху» на зиму — дуже екзотичний рецепт від кухаря Максима Нікітіна. Такі помідори при відкриванні повністю зберігають свіжий вигляд, колір і смак.

Інгредієнти:

помідори — тверденькі, з непошкодженою шкіркою;

спирт (з розрахунку 1 десертна ложка для банки ємністю 1 л).

Приготування.

Ретельно вимити і висушити помідори. Скляні банки помити і висушити в гарячій духовці на маленькому вогні.

У підготовлену банку налити спирт, підпалити довгою паличкою. Обережно: обличчям до банки не наближайтеся, щоб уникнути опіків! Після того, як спирт спалахне і прогорить повністю, швиденько покласти підготовлені помідори і закрутити банку.

Зберігати в темному прохолодному місці протягом 2-3 місяців.

Також ми розповідали про помідори в желе: смачний і оригінальний рецепт на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost