- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Помідори, консервовані «всуху», для яких не потрібен розсіл
Помідори, консервовані «всуху», для яких не потрібен розсіл
Такі помідори при відкриванні повністю зберігають свіжий вигляд, колір і смак.
Консервовані помідори «всуху» на зиму — дуже екзотичний рецепт від кухаря Максима Нікітіна. Такі помідори при відкриванні повністю зберігають свіжий вигляд, колір і смак.
Інгредієнти:
помідори — тверденькі, з непошкодженою шкіркою;
спирт (з розрахунку 1 десертна ложка для банки ємністю 1 л).
Приготування.
Ретельно вимити і висушити помідори. Скляні банки помити і висушити в гарячій духовці на маленькому вогні.
У підготовлену банку налити спирт, підпалити довгою паличкою. Обережно: обличчям до банки не наближайтеся, щоб уникнути опіків! Після того, як спирт спалахне і прогорить повністю, швиденько покласти підготовлені помідори і закрутити банку.
Зберігати в темному прохолодному місці протягом 2-3 місяців.
Також ми розповідали про помідори в желе: смачний і оригінальний рецепт на зиму.