Помідори без оцту виходять солодкуватими і зовсім не гострими. Кислота навіть не відчувається. Їх особливо поцінують ті, кому не можна оцту. Дуже несподівано — додати корицю. Вона покращує смак помідорів. Розсіл випили відразу, як тільки банку відкрили.
Інгредієнти (на літрову банку):
помідори;
цукор — 2 столова ложна без гірки;
сіль — ½ столової ложки;
лимонна кислота — 1 кавова ложечка;
часник — 1-2 зубчики;
перець горошком, гвоздика, кориця шматочками.
Приготування.
Помідори укласти у банку. Залити окропом, дати охолонути, злити воду. У банку засипати сіль, цукор і лимонну кислоту. Залити окропом і закрутити.
Також ми розповідали про помідори, консервовані «всуху», для яких не потрібен розсіл.