Догори
Дати відгук

Помідори без оцту — надзвичайно проста і смачна заготовка на зиму

Кислота навіть не відчувається.

1 хв на прочитання07 Серпня 2023, 01:22
Поділитись:

Помідори без оцту виходять солодкуватими і зовсім не гострими. Кислота навіть не відчувається. Їх особливо поцінують ті, кому не можна оцту. Дуже несподівано — додати корицю. Вона покращує смак помідорів. Розсіл випили відразу, як тільки банку відкрили.

Інгредієнти (на літрову банку):

помідори;

цукор — 2 столова ложна без гірки;

сіль — ½ столової ложки;

лимонна кислота — 1 кавова ложечка;

часник — 1-2 зубчики;

перець горошком, гвоздика, кориця шматочками.

Приготування.

Помідори укласти у банку. Залити окропом, дати охолонути, злити воду. У банку засипати сіль, цукор і лимонну кислоту. Залити окропом і закрутити.

Також ми розповідали про помідори, консервовані «всуху», для яких не потрібен розсіл.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.