Догори
Дати відгук

Подружжя за 32 роки 22 рази ставало батьками (фото, відео)

Загалом жінка була вагітною понад 16 років

1 хв на прочитання27 Лютого 2021, 22:24
Подружжя за 32 роки 22 рази ставало батьками Подружжя за 32 роки 22 рази ставало батьками
Поділитись:

У жителів Великобританії Сью і Ноеля Редфорд з 1989 року народилися 11 дочок й 11 синів. Загалом жінка була вагітною понад 16 років. Повідомляє Channel 5.

Фото: instagram.com/theradfordfamily

Останню дівчинку, якій дали ім'я Хейді, Сью народила у квітні 2020 року, а першого сина у 15 років в далекому 1989 році. Зараз сімейство проживає в колишньому будинку для людей літнього віку, розрахованому на десять осіб. Троє дітей вже досить виросли, щоб жити самостійно, але в будинку все одно не вистачає місця. Ситуація в сім'ї Редфорд настільки дійшла до абсурду, що один із синів попросив батьків зупинитися й більше не народжувати дітей.

Голова родини має власну кондитерську, яка тимчасово закрилася через пандемію, і зараз працює онлайн. Сью стежить за будинком, що є нелегкою справою. Кілька разів у день вона прибирає, а для прання придбала промислову пральну машинку із завантаженням білизни на 18 кілограмів.



Редфорди щодня випивають понад сім літрів молока і з'їдають чотири буханки хліба. За тиждень вони використовують три тюбики зубної пасти та 24 рулони туалетного паперу.

При цьому батьки, у яких вже є онуки, не скаржаться на своє життя.

"Діти — це наша розкіш. Цього ніколи не купиш за гроші", - заявив батько сімейства.

Нагадаємо, на Волині жінка народила дитину за кермом авто по дорозі у пологовий (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.