Пісний вишневий бісквіт — рецепт із розряду «з нічого»

1 хв на прочитання4 години тому
Фото: Максим Нікітін

Мінімум часу та продуктів.

Вишневий бісквіт — рецепт із розряду «з нічого» або «задарма». Для приготування ароматного бісквіта потрібно мінімум часу та продуктів. Окрім того, можна взяти не вишневе варення, а якесь інше.

Інгредієнти:

сироп із вишневого варення — 0,5 склянки;

цукор — 0,5 склянки;

вишні (заморожені, консервовані або інші ягоди) — 250 г;

олія — 0,5 склянки;

борошно — 2 склянки;

вода — 0,5 склянки;

розпушувач — 1 пакетик;

горіхи — за бажанням.

Приготування.

Нагріти духовку до 180 °C.

Всипати у глибоку миску борошно й розпушувач, перемішати віничком.

У другу глибоку миску вилити сироп із варення, додати цукор, мішати до розчинення цукру.

Додати воду й олію, розмішати до однорідності.

Вилити рідку суміш у борошняну, ретельно перемішати.

Додати трохи розморожених вишень або інших ягід, акуратно перемішати. Залишити тісто на 5 хв.

У змащену олією форму діаметром 28–30 см викласти тісто, запікати близько 40 хв.

Охолодити у формі, а потім перекласти на тарілку.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: