- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Підійде для гурмана чи вегана: покроковий рецепт салату із запеченим нутом
Підійде для гурмана чи вегана: покроковий рецепт салату із запеченим нутом
Час приготування: 20 хв
Використанням бобових в салатах навряд чи когось можна здивувати, згодні? Пропонуємо на замітку дуже цікавий варіант, як приготувати салат з запеченим нутом. Готуйте цікаві рецепти салатів. Нут краще використовувати консервований, але можна, звичайно, спробувати і відварений. Кале при бажанні можете замінити Айсбергом або мікс-салатом, наприклад. Проста і пікантна заправка чудово підходить в даному випадку. Всього 20 хвилин вашого часу і оригінальний, ситний, апетитний салат без майонезу з нутом на вашому столі.
Інгредієнти
- Консервований нут - 1 баночка
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Сіль і перець - за смаком
- Сік лимона - 1 ст. л. (заправка)
- Оливкова олія - 3 ст. л. (заправка)
- Часник - 1-2 зуб. (заправка)
- Сіль і перець - за смаком (заправка)
- Кале - 150 г
- Пармезан - 50 г (за смаком)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв
Нут промийте та висушіть. Духовку розігрійте до 220 градусів.
икладіть нут на деко, застелене пергаментом або фольгою, полийте оливковою олією, присипте сіллю і перцем. Надішліть в духовку.
Запікайте 10-15 хвилин до рум'яності.
Кале вимийте і висушіть
Натріть пармезан.
Для приготування заправки з'єднайте оливкову олію, сік лимона, сіль і перець, подрібнений часник.
Зберіть всі інгредієнти, полийте заправкою і можна подавати салат з запеченим нутом до столу. Смачного!