- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Печериці, фаршировані рисом, у духовці — чудовий варіант для пісного меню нашвидкуруч
Печериці, фаршировані рисом, у духовці — чудовий варіант для пісного меню нашвидкуруч
Для тих, хто дотримується посту, гриби незамінні в раціоні — адже вони легко можуть замінити м’ясо.
Смачні, поживні, а головне ситні страви з рису — чудовий варіант для пісного меню нашвидкуруч. Для тих, хто дотримується посту, гриби незамінні в раціоні — адже вони легко можуть замінити м’ясо.
Для швидкого приготування печериць, фаршированих рисом, у духовці краще взяти якомога більші гриби, але щоб капелюшки не були надто відкриті, інакше випаде вся начинка. За бажання можна додати дрібно натерту моркву. Для вишуканого та хрумкого смаку посипте гриби сухарями перед запіканням. Прикрасити готову страву можна порізаною свіжою зеленню.
Інгредієнти:
рис — 50 г;
печериці — 600 г;
цибуля — 1 шт.;
сіль, перець — до смаку;
олія — до смаку.
Приготування.
Рис відварити у підсоленій воді протягом 30 хвилин. Потім промити у холодній воді.
За допомогою ножа вирізати ніжки грибів, а капелюшки викласти на змащене олією деко.
Цибулю дрібно нарізати й обсмажувати 2 хвилини на середньому вогні. Грибні ніжки порізати і відправити до цибулі. Смажити до золотистого кольору.
Туди ж додати відварений рис, сіль, перець, ретельно перемішати.
Готовою засмажкою щільно начинити капелюшки грибів та відправити у духовку на 20 хвилин при 190 °C.
Більше новин читайте на GreenPost.