- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Овочеве рагу з грибами: можна приготувати по-різному
Овочеве рагу з грибами: можна приготувати по-різному
Якщо овочі з грибами нарізані заздалегідь, то процес займе всього 20 хвилин.
Приготування овочевого рагу з грибами може бути різним — усе залежить від ваших уподобань. Страву можна зробити ситнішою, додавши обсмажені шматочки свинини чи яловичини. Для пікантності до овочів можна додати дрібно нарізаний перець чилі, без насіння. А ще, заправивши рагу кетчупом або томатною пастою, розведеною з водою, ви зробите страву соковитішою й ароматнішою.
Для гарного вигляду страви солодкий перець обирайте різнокольоровий.
Печериці можна замінити білими грибами, лисичками, маслюками чи будь-якими іншими, але не опеньками — готуватимуться вони дуже довго, та й прийдеться їх попередньо відварити. Якщо у вас вони невеликого розміру, взагалі не ріжте їх — вийде ще смачніше.
Якщо овочі з грибами нарізані заздалегідь, то процес займе всього 20 хвилин.
Інгредієнти:
картопля — 1 кг;
шампіньйони — 500 г;
цибуля — 1 шт.;
морква — 2 шт.;
болгарський перець — 3 шт.;
помідори — 4 шт.;
сіль, перець, спеції — до смаку.
Приготування.
Гриби нарізати великими шматками.
Картоплю порізати кубиками та варити у підсоленій воді до готовності.
У великій сковороді обсмажити цибулю до золотистості, додати моркву, через 5 хвилин — порізаний солодкий перець. Ще через 4 хвилини — помідори. Все це займе хвилин 15.
В іншій сковороді обсмажити печериці — хвилин 10. У кінці додати спеції та сіль.
Тепер з’єднати картоплю, овочі та гриби. Обід чи вечеря готова.
Подавати в гарячому вигляді, посипавши зеленню чи тертим сиром за бажання.
Більше новин читайте на GreenPost.