Догори
Дати відгук

Особливості використання та вибору автоматів для вакуумно-роликового масажу

Він використовується не тільки для масажу тіла, а й для масажу обличчя.

3 хв на прочитання23 Травня 2024, 18:40
Особливості використання та вибору автоматів для вакуумно-роликового масажу Особливості використання та вибору автоматів для вакуумно-роликового масажу
Поділитись:

Власникам салонів краси чудово відомо як складно знайти на ринку праці дійсно хорошого масажиста – таких кадрів завжди не вистачає. Але сьогодні їх з великим успіхом замінюють технології – і якщо придбати апарат для вакуумно-роликового масажу, то це стане гарною альтернативою найму професійного масажиста. Результат, який надає така техніка, є стабільно високим - і при цьому вони зовсім не залежить від ступеня кваліфікації косметолога, що керує ним, - йому достатньо просто зробити налаштування.

Які процедури виконує вакуумно-роликовий апарат

Він використовується не тільки для масажу тіла, а й для масажу обличчя. У цьому випадку він необхідний для:

  • ліфтинг - завдяки масажу шкіра помітно підтягується при вікових змінах;
  • корекції як дрібних, і глибоких мімічних зморшок;
  • корекції вікового птозу;
  • стимуляції виробітку колагену.

Якщо ж говорити про масаж тіла, то вакуумно-роликовий апарат застосовується як для підтяжки шкіри, так і для лікування целюліту. Також його використовують для корекції силуету та формування ліній тіла. Він ефективний і проти розтяжок, які спричинені різким зниженням маси тіла або післяпологовими змінами.

Основи вибору апаратури для вакуумно-роликового масажу

Для того, щоб її придбання було виправданим, необхідно свідомо поставитися до вибору. Такий апарат обов'язково має відрізнятися як гарною функціональністю, так і високою якістю складання. Важливо обрати виробника, який заслужив на довіру користувачів, наприклад, такого, як MedicaLaser. Перед покупкою обов'язково слід прочитати відгуки про апаратуру в інтернеті, причому бажано на кількох джерелах.

Звертати увагу слід не лише на термін експлуатації, який заявляється виробником, а й на дизайн. Справа в тому, що клієнти салонів краси зазвичай прискіпливі до зовнішнього вигляду апаратури, тому дуже важливо, щоб вона справляла на них приємне враження.

Істотним критерієм вибору є і ціна, оскільки апарат для вакуумно-роликового масажу обов'язково має окупатися. І чим менший термін окупності – тим краще.

Чому купівля вакуумно-роликового масажера є гарною ідеєю

Для чоловіків не секрет, що представниці прекрасної статі завжди прагнуть виглядати якнайкраще, причому від віку це прагнення ніяк не залежить.

Коли дівчина чи жінка хоче скинути вагу, спочатку в неї худнуть зовсім не ті частини тіла, на яких вона акцентує увагу. Саме тому найбільш ефективним вважається поєднання дієти, спорту та масажів.

Вакуумно-роликовий масаж – одна з найбільш ефективних методик для правильного схуднення. Маніпули працюють таким чином, щоб імітувати рухи пальців масажиста – і після такого сеансу шкіра підтягується, стає більш пружною та еластичною.

Крім того, така масажна дія показана при болю в м'язах, для поліпшення кровообігу та зняття набряків. Так що його використовують не тільки як відмінну альтернативу ліпосакції – він також підійде для людей, які зазнають фізичних чи психологічних навантажень на роботі. Завдяки вакуумно-роликовому масажу суттєво покращується робота серцево-судинної системи, що також дуже важливо.

Масаж триває не більше півгодини, при цьому помітний ефект спостерігається вже після третьої-п'ятої процедури. При цьому результати зберігаються досить довго, а клієнт косметологічного салону почувається під час сеансу максимально комфортно.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
ФОТО: М’язова дистрофія Дюшена
7 вересня - Всесвітній день поширення інформації про м’язову дистрофію Дюшена
3 хв на прочитанняВчора
ФОТО: Антисанітарія у країнах Африки / euronews
ВООЗ: у світі швидко зростає захворюваність і смертність від холери
2 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Досі користуєтеся радянським рушником, який подарувала бабуся? Його час викинути — і ось чому
7 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Випереджає вугілля та золото: торгівля плазмою стає дедалі актуальнішою
1 хв на прочитання06 Вересня 2024
Енергетика, медицина, агросектор і довкілля: уряд сьогодні ухвалив низку важливих рішень
5 хв на прочитання06 Вересня 2024
Смерть стане просто черговою тимчасовою недугою на кшталт нежиті — науковці
2 хв на прочитання06 Вересня 2024
Кількість хворих на COVID-19 в Україні за останні місяці зросла у 7-12 разів
1 хв на прочитання06 Вересня 2024
Бережіть себе: можливий сонячний радіаційний шторм
1 хв на прочитання05 Вересня 2024