Орчата — освіжаючий мексиканський напій

1 хв на прочитання19 годин тому
Фото: Foodandwine.com

Освіжаюча екзотична альтернатива лимонаду, що вразить вас своїм кремовим смаком і ароматом.

Орчата — освіжаючий безалкогольний напій, популярний у Мексиці. Його готують із рисової води, кориці й ванілі. Він має кремову текстуру та унікальний, ніжний смак.

Інгредієнти.

рис — 1 склянка;

вода — 4 склянки;

кориця — 1 паличка;

ванільний екстракт — 1 ч. л.;

цукор — ½ склянки;

молоко — до смаку (коров'яче або кокосове).

Приготування.

Рис промити. Замочити його разом із паличкою кориці у воді на 4–8 годин, а краще — на ніч.

Злити воду. Рис і корицю перекласти у блендер, додати трохи води й збити до однорідної маси.

Отриману суміш процідити через дрібне сито чи марлю.

У рідину, що вийшла, додати цукор і ванільний екстракт. За бажання додати трохи молока для насиченішого смаку.

Подавати напій охолодженим із льодом.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: