Онкологи перерахували найпоширеніші фактори розвитку раку

1 хв на прочитання08 Травня 2021, 23:50

Якщо людина їсть 12 ложок цукру щодня - це гарантовано призведе до ожиріння, що, в свою чергу, відноситься до фактору розвитку раку.

Онкологія або як її ще називають рак - це група пухлин, які ростуть з клітин шкіри і слизових оболонок. Інша назва, саркома, відноситься до злоякісних пухлин м'язів, кісткової тканини, а також жирової клітковини. Онкологічні хвороби являють собою великий і різнорідний клас захворювань.

Що ж призводить до захворювання? Вчені назвали кілька найпоширеніших причин і факторів.

Тютюновий дим

У тютюновому димі міститься понад семи тисяч хімічний з'єднань, причому 70 з них провокують онкологічні хвороби, підкреслюють фахівці «Eat This, Not That!». Рак може виникнути навіть при пасивному курінні.

Солодощі

Крім іншого шкідливою звичкою, здатною привести до раку, була також названа звичка вживати солодке у великих кількостях. Так, згідно з даними джерела, якщо людина їсть 12 ложок цукру щодня - це гарантовано призведе до ожиріння, що, в свою чергу, відноситься до фактору розвитку раку.

Перероблене м'ясо, сидячий спосіб життя ...

Також розвинутися злоякісна пухлина може і з огляду на споживання переробленого м'яса і смаження продуктів на відкритому вогні.

Ще до онкології може привести споживання їжі з багаторазових пластикових контейнерів, малорухливий спосіб життя, вплив сонячних променів і запалення.

Нагадаємо, діти, які живуть в зелених районах, мають більший ІQ - дослідження.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: