Догори
Дати відгук

Оладки з кабачків і капусти під часниковим соусом: простий і смачний рецепт

Інгредієнти звичні, але їх поєднання перетворює цю страву на справжній маленький кулінарний шедевр.

1 хв на прочитання08 Червня 2024, 08:24
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Поміж безлічі рецептів із кабачків і капусти один особливо відзначається своєю неповторною смаковою гармонією. Ці оладки — справжня вишуканість на вашому столі. Інгредієнти здаються звичними, але вмілий спосіб їх поєднання перетворює цю страву на справжній маленький кулінарний шедевр.

Інгредієнти:

кабачки — 2 шт.;

капуста — 300 г;

яйце — 2 шт.;

сіль за смаком;

борошно — 4 столові ложки;

майонез — 5 столових ложок;

кріп — 5 гілочок;

часник — 2 зубчики;

олія — ​​для смаження.

Приготування.

Очистити кабачки від шкірки та натерти їх на дрібній тертці. Посолити, перемішати. Добре вичавити сік.

Потім дрібно пошаткувати капусту і додати до кабачків. Посолити.

Потім додати 2 столові ложки майонезу, яйця та борошно. Ретельно перемішати. Маса повинна вийти густуватою, а якщо вам здається, що рідка, то можна додати ще 1 столову ложку борошна.

Сформувати оладки ложкою і викласти їх на розжарену сковороду з олією. Обсмажити до золотистої скоринки. Так зробити з усіма оладками. Викласти на серветку, щоб зайва олія пішла.

Поки готуються оладки, зробити соус. Майонез змішати з покришеним кропом і часником, пропущеним через прес.

Потім кожну оладку змастити соусом. Тепер можна подавати. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Арешт зернового терміналу на Одещині: майно передано АРМА. Фото: БЕБ України
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитання11 годин тому
Ліквідація нарколабораторії на Івано-Франківщині: злочинці отримали вирок. Фото: Івано-Франківська обласна прокуратура
На Прикарпатті засуджено наркоділків, які вирощували коноплю на десятки мільйонів євро
2 хв на прочитання14 годин тому
Фото: Максим Нікітін
Салат із печінки тріски зі свіжими овочами — готується дуже швидко та легко
1 хв на прочитання17 годин тому
Фото: Максим Нікітін
Салат з курячим філе та кукурудзою — більше не потрібно думати, що приготувати на обід чи вечерю
1 хв на прочитанняВчора
ВР підтримала законодавчі ініціативи щодо стимулювання економічного розвитку галузі рибного господарства
1 хв на прочитання15 Травня 2025
Салат із куркою та сухариками — легкий, але святковий, і готується нашвидкуруч
1 хв на прочитання15 Травня 2025
ЄС збирається повернути мита на товари з України
2 хв на прочитання15 Травня 2025
Які макарони шкодять здоров'ю та чим їх замінити: поради дієтологів
2 хв на прочитання14 Травня 2025