Окрошка з крабовими паличками — незвичний і простий рецепт

1 хв на прочитання08 Липня 2023, 01:21

Готується вона так само легко, як і звичайна.

Окрошка з крабовими паличками схожа на «класичну», але містить не лише звичні інгредієнти. Утім, готується вона не складніше за звичайну.

Інгредієнти:

квас — 1 л;

огірки свіжі — 1 шт.;

крабові палички — 100 г;

редиска — 5 шт.;

яйця — 2 шт.;

гірчиця — 1 ст. ложка;

сметана — 3 ст. ложки;

кріп свіжий — ½ пучка;

сіль за смаком;

перець чорний мелений — за смаком.

Приготування.

Курячі яйця відварити, охолодити, очистити від шкаралупи. Промити огірок, редиску, свіжу зелень.

Огірок для окрошки нарізати у формі кубиків. (Якщо у огірка товста шкірка, то її треба зрізати.)

Крабові палички теж нарізати кубиками.

З редиски зрізати хвостики. Нарізати редиску кільцями чи півкільцями.

Подрібнені інгредієнти з'єднати у мисці. Додати до них покришений курячий білок.

Для заправки курячі жовтки, що залишилися, з'єднати з гірчицею.

Дрібно покришити свіжий кріп. Додати в миску до гірчиці та жовтків. Посолити й поперчити.

Додати сметану.

Інгредієнти для заправки ретельно перемішати.

Інгредієнти окрошки залити холодним квасом.

Додати заправку, перемішати.

Окрошка з крабовими паличками готова. Смачного!

Також ми писали про 5 способів зробити улюблену літню страву не лише смачною, а й корисною.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: