- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Ніжний смак, неймовірна текстура: баклажани з горіховою підливою
Ніжний смак, неймовірна текстура: баклажани з горіховою підливою
При подачі полити баклажани горіховою підливою
Баклажани - це універсальний овоч, який можна використовувати для приготування різноманітних страв. Вони мають ніжний смак і текстуру, що робить їх ідеальними для готування різних страв.
Приготування:
Баклажани – 4 шт., ядра волоських горіхів – 1/2 скл., олія – 2 ст. л., пучок петрушки, оцет 3% - 1 ч. л., перець, сіль.
Очищені баклажани нарізати кружечками, посолити, дати полежати чи просто опустити кружечки в солону воду.
Через 10-15 хв. обсушити баклажани на вафельному рушнику. Розігріти на сковорідці олію й обсмажити баклажани з двох боків до золотистого кольору.
Для приготування підливи товчені горіхи з’єднати з подрібненою зеленню. Суміш заправити сіллю, перцем. Влити 2 ст. л. гарячої води, додати оцет. Двічі довести до кипіння, а потім охолодити.
При подачі полити баклажани горіховою підливою й подавати до столу.
Більше новин читайте на GreenPost.