Догори
Дати відгук

Ніжний смак, неймовірна текстура: баклажани з горіховою підливою

При подачі полити баклажани горіховою підливою

1 хв на прочитання13 Травня 2024, 15:15
 Баклажани з горіховою підливою Баклажани з горіховою підливою
Поділитись:

Баклажани - це універсальний овоч, який можна використовувати для приготування різноманітних страв. Вони мають ніжний смак і текстуру, що робить їх ідеальними для готування різних страв.

Приготування:

Баклажани – 4 шт., ядра волоських горіхів – 1/2 скл., олія – 2 ст. л., пучок петрушки, оцет 3% - 1 ч. л., перець, сіль.

Очищені баклажани нарізати кружечками, посолити, дати полежати чи просто опустити кружечки в солону воду.

Через 10-15 хв. обсушити баклажани на вафельному рушнику. Розігріти на сковорідці олію й обсмажити баклажани з двох боків до золотистого кольору.

Для приготування підливи товчені горіхи з’єднати з подрібненою зеленню. Суміш заправити сіллю, перцем. Влити 2 ст. л. гарячої води, додати оцет. Двічі довести до кипіння, а потім охолодити.

При подачі полити баклажани горіховою підливою й подавати до столу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
На Житомирщині запустили гігантський завод з переробки конопель. Фото: Міністерство економіки України
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання7 годин тому
Фото: Максим Нікітін
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання9 годин тому
Арешт зернового терміналу на Одещині: майно передано АРМА. Фото: БЕБ України
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитанняВчора
Ліквідація нарколабораторії на Івано-Франківщині: злочинці отримали вирок. Фото: Івано-Франківська обласна прокуратура
На Прикарпатті засуджено наркоділків, які вирощували коноплю на десятки мільйонів євро
2 хв на прочитанняВчора
Салат із печінки тріски зі свіжими овочами — готується дуже швидко та легко
1 хв на прочитанняВчора
Салат з курячим філе та кукурудзою — більше не потрібно думати, що приготувати на обід чи вечерю
1 хв на прочитання16 Травня 2025
ВР підтримала законодавчі ініціативи щодо стимулювання економічного розвитку галузі рибного господарства
1 хв на прочитання15 Травня 2025
Салат із куркою та сухариками — легкий, але святковий, і готується нашвидкуруч
1 хв на прочитання15 Травня 2025