Догори
Дати відгук

Несподівано: що треба пити від болю в спині

Протизапальний ефект.

1 хв на прочитання25 Грудня 2022, 08:13
Поділитись:

Природні засоби можуть допомогти врятуватись від серйозних хвороб.

Щоб полегшити хворобливі відчуття у попереку, потрібно пити протизапальні напої.

Британські медики запевняють, що причиною болю та скутості у спині в основному стає запалення хребта, яке ще називають анкілозуючим спондилітом. Першими тривожними дзвіночками можуть стати втома, набряк суглобів та сухожилля.

Ось три напої, які мають протизапальний ефект.

"Золоте молоко"

Одним із найкращих напоїв, що знижують запалення, є молоко з куркумою. Ця азіатська спеція має знеболювальну та протизапальну властивість. Змішайте половину чайної ложки куркуми зі склянкою теплого молока. Ви також можете додати щіпку перцю або трохи меду для кращого засвоєння.

Вишневий сік

Регулярне питво вишневого соку допоможе розслабити м'язи після фізичних навантажень, а також скоротити рівень сечової кислоти, яка сприяє запальному процесу в суглобах.

Зелений чай з імбиром

У імбирі міститься біоактивне пекуче з'єднання - гінгерол, яке здатне запобігти розвитку запалення. Про корисні властивості зеленого чаю, мабуть, чув кожен. Напій багатий антиоксидантами, вітамінами та мікроелементами. За словами лікарів, зелений чай з імбиром має накопичувальний терапевтичний ефект і пити його краще в першій половині дня.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.